torstaina, maaliskuuta 09, 2006

Jos sais kerran viinaa laskiaismäessä

Kuten kuuluu, kävimme laskiaissunnuntaina mäkeä laskemassa (v***u tää mikään reaaliaikainen media oo, nyt vasta kirjoitan laskiaisesta). Pojalle ostettiin joululahjaksi rattikelkka, joten sitä käyttelemme niin ahkerasti kuin suinkin. Erityisesti laskiaisena kuuluu hyvien perheiden, jollainen olemme, mennä lastensa kanssa mäkeen.

Menimme. Oli pohjattoman tylsää. Luonnollisesti teeskentelin, minkä kerkesin, että olisi ollut hauskaa: kannustin lasta, nauroimme ja kiljuimme, laskimme mäkeä, menimme mukkelis makkelis. Mietin koko ajan, milloin olemme olleet niin kauan, että saadaan lähteä takaisin kotiin eikä kukaan ajattele, että "vastahan noi tuli".

Inhoan ulkoilua ja kaikenlaista lumirellestämistä. Jos olisin kymmenen vuotta nuorempi, kymmenen kiloa laihempi, jos minulla olisi stailit vaatteet ja muutama körri kierteessä, saisin viinaa ja vapaata seksiä, niin by all means. Näillä ehdoilla ja vain näillä ehdoilla laskiaismäessä sekoilu olisi varmaan ihan kivaa.

Olen jokseenkin varma, että samanlaisia teeskentelijöitä oli mäessä muitakin. On varmasti myös naivin optimistisen luonteen omaavia ihmisiä, joiden elämän tärkeintä sisältöä ovat lasten kanssa laskiaismäessä vietetyt hetket ja muut samaan kategoriaan kuuluvat.

Voi heitä onnellisia, huolettomia ihmisiä! Heillä ei ole kannettavanaan minun taakkaani: huono omatunto siitä, että pitäisi nauttia laskiaismäestä, mutta ei nauti, huono omatunto siitä, että haluaisi olla nuori, nätti, villi ja vapaa, huono omatunto siitä, että kaipaa kotiin lämpimään nyhjöttämään, teetä keittämään, keksiä napostelemaan.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Haa, loistavaa että olet palannut! Ja yhtä angstisena kuin konsanaan :-) Ketkä sanoo että hyvän perheen pitää mennä laskiaismäkeen? Miksi sun pitäisi välittää niiden mielipiteistä? Kuka voi määrätä että sulla on oltava hauskaa ilman viinaa pulkkamäessä? Miksette ottaneet mukaan amarettokaakakota termoksessa? Tiedustelee Paraisten ystävä.

18 maaliskuuta, 2006 01:24  
Blogger Kookos said...

Amarettokaakoa - miksi en sitä itse keksinyt? ;-)

Tosiasiassa olen kyllä perhe-elämän ankarassa koulussa oppinut, ettei viinan kanssa läträäminen oikein sovi yhteen lasten kanssa touhuamisen kanssa. Ei siitä nauti, koska vastuuta pitää kuitenkin kantaa, olipa kännissä tahi ei. Ja vastuun kantaminen kännisenä, se se vasta on raskasta. En suosittele.

07 huhtikuuta, 2006 01:06  
Anonymous Anonyymi said...

Best regards from NY! Juan pablo ii facelift interior designer resou historical interior design Babes in quarter cup bra cialis topspin on the tennis Tadalafil online Decreasing life assurance in britain wedding invitations and cheap Divorce lauer matt wife Discoid eczema treatment Best way to crush up adderall Bangalore interior designers Cheap decor discount game home video http://www.california-moving-company-licenses.info/articleincorporationstatewashington.html Lexmark recycled cartridges elle decor interior design magazines latin anal lesbos Cadillac cts locking differentials

02 maaliskuuta, 2007 00:14  

Lähetä kommentti

<< Home