perjantaina, kesäkuuta 17, 2005

Kookos the party animal

Tänään on firman kesäinen megabilepäivä ja minulla oli aamulla elämää suurempi dilemma: optimoidako bailuaikaa ja ottaa tälläyskamppeet töihin, vai optimoidako entreeta ja tulla kotiin tälläytymään. Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon.

Valinnan suurimpana kompastuksena oli se, että tein päätöksen vasta tänä aamuna enkä luonnollisestikaan ehtinyt vyylätä (Germ. wühlen) vaatekaappiani läpi enkä silittää ja mallailla peilin edessä. Onneksi siippani on niin ponteva silittäjä: lempparipaitani oli sentään iskukunnossa.

Aamulla piti tehdä myös päätökset asusteista: Kengät – ovatko soveltuvat sekä kurassa että tanssilattialla? Laukku – tarpeeksi pieni, nätti ja kesäinen, mutta pitää mahtua meikit, puhelin ja laastaripaketti (tosin firman ensiapupiste bilepaikalla on ensiluokkainen kertoo nimimerkki kertaalleen varpaansa työterveysaseman suosituimmalla lääkärillä teippauttanut). Puhelin – oma uusi, mutta isohko vai miehen valikoimasta nyysitty pienempi ja trendikkäämpi?

Ihan nappiin eivät kaikki valinnat varmaankaan aamukiireessä menneet, niitä kiroillaan sitten illan mittaan. Pomokin siirsi yhden palaverin iltapäiväksi terassille, joten tässä nyt sitten vaan muodon vuoksi palaveerataan ne varsinaiset alta pois ja sitten siirrytään itse asiaan. Kookos will be Out of Office as of 3 p.m.!