sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2005

Thank God for Finnair!

[Tämä ei varmaan kiinnosta yhtään ketään, mutta on niin kummallista, että on pakko kertoa: kirjoittelen tässä ilkialastomana - on niin kuuma! Aion myös mennä samassa asussa nukkumaan. Miehellänikään ei varmaan ole mitään sitä vastaan.]

Tämä on jo perinteeksi muodostunut viikonlopun diipadaapa, josta vanhat ystävät saattavat nauttia, mutta joka saattaa olla pelkkää tuskaa satunnaiselle lukijalle. Kumpaa käyttäjäryhmää haluan palvella? Se on ratkaisematon kysymys. [Eipäs kohotella kulmakarvoja siellä Paraisilla!]

Tulin lauantaiaamun puolella takaisin Lontoosta, jonka tietämillä kävimme tapaamassa erästä vihaista asiakasta. Onneksemme lentokoneessa oli sympaattinen homo-stuertti, jolle saimme vuodattaa tuskaamme: meille naurettiin ja meitä haukuttiin. Aina saa kärsiä ja hävetä.

Pomo teki (viisaasti) oharit ja lähetti paikalle kolme noviisia, joilla kylläkin oli hauskaa keskenään, mutta joiden epätoivo, kyynisyys ja itseruoskinta hipoi taivaita perjantai-iltana taksissa kohti Heathrowta. Kun sitten ruotsalainen perheenäiti töpeksi edessämme passintarkastusjonossa, meinasi suomalaiskansallinen uho äityä ärräpäiseen kliimaksiinsa. Blondi kollegani hillitsi itsensä vain vaivoin: "Perke-le!" pääsi huulilta vasta lentokoneessa omalla rivillä, jossa henkilökohtainen homoemomme jakoi anteliain käsin sympatiaansa.

Kotiin oli ihana tulla. [Kyllä uhmaikäinen, rasavilli kolmevuotias aina kiukkuisen asiakkaan voittaa!] Mistä minä oikein olen valittanut viimepäivät! Kaukana kamala asiakas. Omat kullat pidin tiukasti vieressäni ensimmäisen yön kotona.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Paraisilla viikonlopun diipadaapa-pläjäykset ilahduttavat aina! (Toki ymmärrän myös satunnaisten lukijoiden tarpeita.) Mutta mihin jäi tällä kertaa olennainen chardonnay-lasillinen?

04 heinäkuuta, 2005 21:43  
Blogger Kookos said...

Pidin parhaana olla mainitsematta mitään alkoholista, koska tällä blogilla on tiettävästi sensitiivisiä lukijoita, mutta antaa mennä kun on alamäki: henkilökohtainen vähemmistönedustajaemomme oli sitä mieltä, että meidän kannattaa ottaa juomakärrystä heti kerralla pari pulloa per lady. Joten jos nyt ei ihan chardonnaytä, niin muiden rypäleiden antimia nautimme antaumuksella joka siirtymällä.

Järkyttävän paheellinen suunnitelmamme oli lähteä suoraan lentokoneesta kaupungille baariin, mutta kollegan poikaystävä sai meidät puhuttua ympäri ja menimmekin kaikki koteihimme nukkumaan.

Kas Kookoshan ei lopeta bileitä ennen kuin käsketään!

05 heinäkuuta, 2005 13:58  

Lähetä kommentti

<< Home