torstaina, maaliskuuta 24, 2005

Minimipääsiäinen tällä kertaa

Pientä suorituspainetta meinaa pukata, pakko tunnustaa.

Lazurilla ei ole rairuhot kylvettynä, ei lammaspaistia eikä mämmiä, mutta heillä onkin hyvä syy: menevät mummolaan pääsiäiseksi. Meilläkään ei ole lammaspaistin reseptiä katsottuna eikä killuttele töyhdöt ja munakoristeet pajunoksissa. On sentään rairuoho, kun päiväkodissa oli kylvetty (siinä “huonossa”).

Olen tehnyt puolinaisen, puolivillaisen periaatepäätöksen, että jos jonkin asian pitää olla rempallaan, olkoon se sitten koti.

Jos käyn töissä, hoidan lapseni ja uhraan hänelle aikaa, olen mukana kaikenlaisessa yhteiskunnallisessa riennoissa, hoidan kauneuttani ja mielenterveyttäni, pidän yhteyttä sukulaisiin ja ystäviin, opiskelen sekä osallistun päätöksentekijän ja sisustussuunnittelijan ominaisuudessa talonrakennusprojektiin, voin ehkä antaa itselleni anteeksi sottaisen tiskipöydän ja askartelemattomuuden.

Tervetuloa minimalistinen pääsiäinen! On meillä yhdessä purkissa rairuoho! Pitkänäperjantaina päivälliseksi peruna-pekonilaatikkoa, jälkiruuaksi ehkä nuutuneita jäätelöpuikkoja pakastimen kätköistä. Ruokakaapin syvyyksissä piilossa yksi Puuha-Pete-muna. Viikkosiivous - pyhäinhäväistys! - ehkä pääsiäissunnuntaina.

2 Comments:

Blogger kiltti ihminen said...

Jee! Rappio leviää ;) Ei vaiskaan. Tulin vaan lohduttamaan; meillä ei ole edes rairuohoa ja mä sentään olen lähinnä vaan kotona. Eikä meillä ole muniakaan, koska kaupassa ei ollut Muumeja ja sellaisen mä olisin halunnut.

24 maaliskuuta, 2005 15:07  
Anonymous Anonyymi said...

Cittarissa oli muumeja :)! Meillä on ruohoa ja höyheniä ja muutama koristekin, muttei kyllä ole siivottu, eikä siivota. Velho saa pitsaa ruuakseen! ;)

24 maaliskuuta, 2005 22:49  

Lähetä kommentti

<< Home