tiistaina, joulukuuta 28, 2004

Kookos vihdoin Pinserissä ja muita Blogistan-juoruja

Pinserin lista on päivitetty ja Kookoskin pääsi mukaan!

Listalla on myös ystäväni Kaisa, oolsou noun äs Yhteiskuntakriittinen feministi. Ihmissuhteiden Henrykin kumartaa Kaisan suuntaan. Hyvä Henry! Minutkin mainittiin, kiitos ja niiaus puffista.

Poikani – jota aion alkaa kutsua Eetuksi kun en parempaakaan keksi – teki ihan pikkuisena tuttavuutta Tuukka Latvalan kanssa, jolla myös on oma blogi. Eetu mainitaan Tuukan entryssä, tosin luonnehdinta osuu nykyisellään vähän harhaan. Eetu on menettänyt paljon arsiharjumaisesta olemuksestaan, koska pojalle maistuu kovin harva ruokalaji. (Ja ei, kyllä äiti on hyvä ruuanlaittaja.) Asiantuntijapiireissä huhutaan, että Pampers-vaipat sopivat parhaiten kapeapyllyisille taaperoille. Minä ensin huolestuin, mutta mies puhui järjen ääntä: “Meidän Eetulla on kapea pylly.”

Joka tapauksessa piti sanomani, että Feministi on Tuukan äiti, näin niin kuin juoruna. Käypi se kyllä blogeistakin ilmi, jos on lukija tarkkaavainen järin.

Siitä kun Feministi ja Tuukka olivat meillä kerran kylässä jäi pysyvä muisto: Tuukka tuotti tuolloin kovasti hampaita ja imeskeli Eetun Tomera toukka –kirjan kumitoukkaa kuin rankemman laadun elokuvataiteessa konsanaan. Rakkaat lukijat, vakuutan teille, että tarvitaan paljon kuolaa ennen kuin vauvojen käsittelyyn tarkoitetun pahvikirjan sivut pehmiävät.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Bang! Kun vielä joskus ehtisi kommentoimaankin postauksiasi... (Tämänkin häthätää nakutan mummolan koneelta _viikon_ nettipimennon jälkeen.)

Lazur

30 joulukuuta, 2004 11:09  

Lähetä kommentti

<< Home