keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Vasunmetsästys, osa II

Päiväkotiasioiden luottohenkilöni vakuutti minulle, että Oulun vasu on tulossa tämän vuoden aikana. Se tulee kuulemani mukaan piakkoin sosiaali- ja terveyslautakunnan käsittelyyn, jonka jälkeen saattaa olla, että myös kuntalaisille tulee tilaisuus kommentoida.

En ehtinyt kysyä, mutta oletan, että jo valmistelussa on ollut vanhempien edustus, mutta mistä sitäkään toisaalta tietää. Virkamiehet ovat niin tottuneita siihen, että kuntalaiset ovat passiivisia silloin kun pitäisi itse nähdä vaivaa yhteisen hyvän eteen, ettei heille tule enää oikein mieleenkään pyytää laajaa osallistumista. Pitää kyllä olla juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa, jotta varmasti saisi kaiken tiedon. Jos luottaa siihen, että tärkeistä asioista aina kuulee yhtä tai toista kautta, niin pettyy pahasti.

Aion ottaa tämän vasu-pisneksen nyt oikein tehotarkkailuun. Havaitsin nimittäin, että eipä yksikkökohtaisia eli päiväkotien omia vasujakaan webistä löydy. Tiedän, että meidänkin päiväkodilla sellainen on ja minulla on siitä kyllä hard copy, mutta mikä ihme estää tyrkyttämästä tuota dokumenttia sähköisestikin. Senhän pitäisi suorastaan kulua vanhempien käsissä.

2 Comments:

Anonymous tuuli said...

Tutustuin blogiisi tuossa taukosi aikana. Saanen ilmoittautua ihailijaksi.

04 joulukuuta, 2006 17:51  
Blogger Kookos said...

Ai kiva :-) Ihailijat on ihania. Kävinkin jo lukemassa sinun blogisi läpi - olet ehtinyt kirjoittaa vasta suupalasen verran - ja hämmentävän suuria sanoja olit kirjoitanut minusta. Suuri ja kaunis kiitos niistä sekä onnea eroprosessiin.

Osuit kyllä asian ytimeen siinä itselleen rehellisenä olemisessa. Tämä on sekä vahvuuteni että heikkouteni. Nettiforumeilla raaka rehellisyys itseä kohtaan, siis sellainen, ettei esitä itseään aina positiivisessa valossa, on joskus tuntunut hyperavaruudelliselta itsemurhalta. Mikähän siihenkin sitten mua ajaa?

05 joulukuuta, 2006 10:10  

Lähetä kommentti

<< Home